Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

lauantai 24. syyskuuta 2016

"Vierailla kallioilla, missä käkkärämänty haalistuu..."

Mua niin kävi ottaan kuuppaan tää kaikki. Mä pakkasin auton ja ratsastin Hopeanuolellani, en auringonlaskuun, vaan siitä pois päin, viikonlopuksi kaverin luo Uudellemaalle. No, oli mulla siinä matkalla yks oikeen asiakin hoidettavana, mut menipä kaks samalla laakilla. Syksy alkaa olla kauneimmillaan, mä olin ihan vähän näkevinäni värejäkin ympärillä, siis noilla mun henkisemmillä silmillä. Suuri lehtivihreäkusetus on taas valloillaan ja maasto alkaa pikkasen näyttää siltä mun unelmieni villapaidalta.


Käytiin eilen vähän metsässä ja kiipeiltiin kertakaikkisen heinoilla kallioilla. Oli pakko uhmata klaustro- ja araknofobiaakin ja tunkea itsensä ahtaaseen luolaan. Luojan kiitos en bongannut fikkarini valokeilaan yhtään hämähäkkiä, mulle ois tullut niin helvetin kiire ulos, että rimpuilisin varmaan vieläkin hanuristani jumissa jossain kivien välissä.Leiripaikka oli merkitty valmiiksi
Joku oli askarrellut kepeistä pentagrammin kohtaan, jossa oltiin ajateltu keitellä kahvit. Penta sinetöi sen, tähän jäädään. Ensin tosin kierrettiin ko. kallio. En voi väittää helppokulkuisimmaksi maastoksi. Mun touhu saattoi olla vähän hasardia, tää mun tasapaino kun on kakkoslaatua, mutta kyllä mun pää vielä keikkuu hartioiden välissä kiinni ja muutenkin olen jotakuinkin yhtenä kappaleena. Vähän cliffhanger-meinikiäkin oli välillä. Hitto, miten teki hyvää kekkuloida korkealla kuolemaa uhmaten ja päästää sisäinen kauhukakara valloilleen. Sen jälkeen oli toisaalta kiva ottaa ihan lunkisti kahvinkeittelypuuhissa ja lojua kallioilla. Siellä ois köykäsesti voinut yöpyäkin, ois ollut monta hyvää paikka tehdä tuletkin sinne, mut tyydyttiin vain trangiaan.


Mun nykyinen elämäntilanne
Tää viikonloppu oli pitkienhaistatus ihan kaikelle ja kaikille, eipä oo juur puhelinkaan ollut edes auki. Jos joku kaipaa, niin saa ihan rauhassa kaivata, ja rehellisyyden nimissä, tokkopa edes kaipaa. Koen, et mulla ei nyt just oo isommin asiaa kellekään puhumattakaan, että mulla ois mitään annettavaa mihinkään suuntaan. Viihdyn oikein hyvin itseeni kääntyneenä ja jos en aina viihtyiskään, niin aion pysyä siellä silti. Siellä ei kukaan ainakaan oo käyttämässä mua pelinappulana. Oon ihan ikioma palinappulani ja vain hyvin harva ja valittu on just nyt tervetullut siihen maailmaan ja silloinkin mielellään vain  piipahtamaan. En ole tavoitettavissa, olen nyt poissa. Piste.

"Vihreä on kataja kapsahtaa
Vihreä on oksa, joka alta sahataan
sekä lehti, jolle jään soittelemaan
Myös viimeinen juoma, jonka tilaan,
vihertää, vihertää, vihertää..."


- Viikate -Ihan mun laillani kieroon kasvanut kuusi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...