Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

maanantai 10. maaliskuuta 2014

"Voi sua mato vaivainen jos kirota sut taisin..."

Mikä tätä maata/maailmaa vaivaa? Eikö mitään voi enää sanoa positiivisesti? Muutenkin koko maailma tuntuu vaativan yksilöltä enemmän ja enemmän, siis ihan oikeissa asioissa, sitten pitää vielä iltapäivälehdissä harrastaa ihan suoraa vittuilua. Onko ihmisillä itsetunto nykyään liian kohdallaan? Siksikö sitä pitää lytätä ties millä keksityllä paskalla? Mikään ei riitä, mitään et tee oikein. Nämä otsikkoesimerkit kahdesta maamme iltapäivälehdestä (ja tässä on vain osa pelkästään tämän vuoden puolella bongatuista:

- Nämä ovat tyypillisimmät kotikokin virheet.
- Heitätkö sinäkin kasvisten parhaat osat pois? Pieleen meni.
- Näitä kasviksia et syö vaikka pitäisi.
- Oletko aina tiskannutkin väärin?
- Oletko aina syönyt hampurilaisen väärin? Tiedemiehet näyttävät oikean tavan.

Hei nyt vittu oikeesti! Mistä toi yksikin kynäilijä luulee tietävänsä, mitä rehuja mä tungen suustani alas, etenkin kun syön noista osaa aika paljonkin. Ja että ihan tiskannutkin oon väärin. Huom! Tiskannutkin! Ja se särkee kenen päätä? Miksi siitä pitää oikeasti kirjoittaa joku jutunkuvatus? Että ihmiset tuntis ittensä huonoiksi? Ja sitte tuo hampurilainen. Jumalauta! Mistä lähtien on tarvittu joku vitun tiedemies näyttämään esimerkkiä hampurilaisen syömisessä? Ollaanko me noin epäonnistuneita ja avuttomia? Ja mitä toi kertoo tieteen tasosta nykyään?

Ja näitä riittää. Mä ainakin pesen ja harjaan hiukseni väärin, meikkaan väärin ja etenkin puhdistan meikit naamastani väärin. Lastani en osaa kasvattaa, puhun sille väärällä tavalla ja kannustan sitä väärien harrastusten pariin. Kättelen väärin, hymyssäni on jotain kieroa, ajattelen vääriä asioita väärään aikaan, pukeudun vääriin väreihin väärään kellonaikaan, kahvinkeitosta en ymmärrä mitään. Olen ihan väärällä tavalla onnellinenkin.

Että lippua korkeelle vaan kaverit! Tämä on ajan henki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...