Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä, surkeaa ajanhallintaa ja läskinlähdetystä

Hyvää pääsiäistä!

Mä olen ihan tipahtanut tästä kirjoittamisjunasta. Ei sillä, etteikö mulla olisi kirjoitettavaa, enemminkin syynä on se, että aiheita pyörii päässä ihan liikaa enkä tiedä mistä aloittaa, ja sitten en aloita ollenkaan. Muutenkin on ollut huisi kiire. Olen jo parina vuonna tätä ennen onnistunut täyttää kalenterini 3-5 kuukaudet melko tehokkaasti eikä tämä kevät tuo helpotusta asiaan hiukkaakaan. Touhua riittää, koulutuksia, kokouksia, suunnittelupäiviä, kilpailuja, fysioterapiaa, joogaa ja muka töihinkin pitäs vielä keritä. Miten ihmeessä mä ehdin mihinkään sitten, kun ensikuun puolivälissä palaan vihdoinkin työelämään kokopäiväiseksi takaisin.

Herttinen sentään! Mun kolarista on kohta 7 kuukautta. Aika menee ihan siivillä. Kuntoa pitäisi kovasti kohentaa, mutta en mä siitä mitään paineita ota enkä niistä kiloistakaan, joita sain neljän kuukauden makaamisen aikana kerrytettyä. Yleinen terveydentila mua vähän huolestuttaa, on kaikkea sairautta ollut tässä, siinä yksi syy myös, miksi täällä on ollut hiljaista. Lisäksi suru saapui mun luokseni, kun rakas ystävä yllättäin siirtyi tästä elämästä pois. Niistä tunteista ehkä lisää myöhemmin.

Mutta mitä tuohon kuntoon pääsemiseen tulee, niin jaan kanssanne ihmetyksen asiasta, jota jo fb-ystävien kanssa pohdin. Mikä helvetin sanonta on olevinaan, että joku lähtee sillä millä on tullutkin? AS IF! Mä olen maannut ja maannut sohvalla, koittanut kaikkia eri asentoja, mättänyt jäätelöä napaani, monia eri makuja, koittanut myös suolaisia herkkuja. Miksi nämä läskit silti vaan on ja pysyy?!? Mua on kusetettu ja semmosesta pelistä mä en pidä yhtään. Mihin tästä saa valittaa? Mistä saa hakea vahingonkorvauksia? Kertokaa. Olen sotajalalla!

Kaikesta huolimatta kevät on tulossa. Lämpöa ja valoa, sitä todella kaipaan nyt!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...