Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

torstai 20. joulukuuta 2012

Väliaikaiset turvavarusteet käsibanaanin kantajille kehitetty

Minulla on iloinen uutinen teille ja Suomen puolustusvoimille. Hyvä ystäväni paneutui täydellä innolla, keskittyen ja arvokasta aikaansa uhraten edellisessä kirjoituksessani esittämääni eksoottisten tuontiaseiden turvallisuusproblematiikkaan vastauksia etsien. Kas tässä:Kyllähän tässä vielä tiettyä saumaa tuotekehittelylle olisi, mutta toki tämä on äärettömän paljon tyhjää parempi. Joitakin miinuspuolia jos hakemalla haen, on banaaniaseen käyttöönotto tällaisesta kotelosta melko hidasta, mutta ehkäpä ahkera harjoittelu ja liikeratojen tarkkaakin terkempi hiominen on riittävä vastaus ongelmaan. Jotenkin mulla on kyllä fiilis, että tämän banaaninvarmistimen päätarkoitus on suojata itse banaania, ei niinkään kantajaansa. Aivan varmaa on kuitenkin, että mitä yleiseen banaaniturvallisuuteen tulee, on tämä merkittävästi tyhjää parempi vaihtoehto, joka tulee yleisesti ottaa käyttöön sillä välliin, kun odottelemme kukkahattujen ratkaisuja lainsäädäntötasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...