Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

torstai 2. elokuuta 2012

Räystäät jos tippuu yllä pään mä pelkkää nyt siinäkin vain onnekkuutta nään

Pietarsaari oli kohteena Kalajoen jälkeen. Ensin olin ajatellut yöpyä Vaasassa, mutta koska meille tuli mahdollisuus tavata henkilö, jonka tapaamista olen todella odottanut ja Pietarsaaresta löytyi meille yösijaksi todella edullinen pikkuinen retkeilymökki, päätin ajaa Vaasaan vasta seuraavana aamuna.Iltapäivä meni mukavasti kahvitellen, jätskitellen ja rupatellen. Vaan kohtapa saimme kauhean kesäsateen niskaamme, juuri kun oli aika siirtyä rannalta autoon. Paljain jaloin, pyyhkeet ja takit suojinamme kirmasimme autolle päin. Arat jalkapohjat huusivat hoosiannaa kivisimmissä kohdissa ja mutaisimmissa paikoissa lipsuivat minne sattui. Lienee turhaa mainita, että olimme kaikka läpimärkiä, ja autokin veti itsensä mukavasti huuruun. Mutta päätin ottaa tämänkin ihanana kesäkokemuksena. Ja olihan se lopulta ihan hauskaa, harvoin noin tapahtuu.Sadekin laantui ja siirryimme vielä leirintäalueelle keittelemään ehtookaakaot. Tuttavan tapaamisesta jäi hyvä ja lämmin mieli. Ihana ihminen kerta kaikkiaan. Kuin olisimme aina toisemme tunteneet paremminkin. Toivon kovasti, että tapaamme pian uudelleen. Loppuillan pelasimme juniorin kanssa Unoa. Sain taas turpaani ihan sata-nolla. Lohdutukseksi sain kuitenkin katsella aivan upeaa kuutamoa. Kuva taas vaan ei tee oikeutta sille, mittä merkkokalvoille oikeasti piirtyi.
Yöunien jälkeen olikin jo kiire tyhjentää ja luovuttaa mökki ja lähteä kohti viimeistä kohdetta Wasalandiaa. Ei siinä muuten mitään, mutta mulle iski lomamigreeni hiukan myöhässä. Sekalaisen lääkekoktailin jälkeen olo alkoi kuitnekin helpottua ja pääsimme kääntämään auton nokan kohti kotia, Wasalandian kautta toki. Tämä huvipuisto ansaitsee kuitenkin ihan oman postauksensa, joten siitä lisää seuraavassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...