Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kallavesj, Kallavesj, kallis kaeslarantonesj!

Se on lomaa nyt. Aamulla meinasi vähän hermoa kiristää lähtiessä. Juniorikin sanoi alkumatkasta, että juo nyt äiti äkkiä se aamukahvis, ettei tartte joka traktorille huutaa. Ja kyllähän se matkan teko siitä sitten riittävän kofeiiniboostauksen jälkeen alkoikin sujua leppoisammissa merkeissä. Mun äidin levykokoelmaa läpikäydessämme sain mm. selvittää juniorille, mitä ovat Nälkälinna, verikauha, eturauhanen ja piccolo.

Haastavinta ihan aluksi oli tottua ajamaan vieraalla autolla. Muuten ei sitten kuitenkaan ollut ongelmaa, mutta volume-nappi soittimessa on aivan liian kaukana apukuskittomalle yh-äidille, vaikkakin olen varustettu pitkillä raajoilla. Sitten yksi asia mua jaksoi ihmetyttää. Miten helvetissä nimittäin voi kutsua käsijarruksi jotain sellaista, joka toimii jalalla? Pelkäsin moisen "käsipolkimen" aiheuttavan vaaratilanteita manuaalivaihteiseen tottuneelle, tämä poljin kun sattuu sijaitsemaan liikuttavan liki sitä kohtaa, missä mun omassa koslassani sijaitsee kytkin. En kuitenkaan päätynyt levittämään hetipitiliimaa kenkäni pohjaan, mutta mentaalisesti junttasin vasemman jalkani hyvinkin tiiviisti, jos en nyt penkin alle, niin enpä paljon toisinkaan.

Nyt pitänee lähteä vielä kaiskaisemaan jotain ravintoa kupuun ja heittää sitten pakoputki kyljelleen. Aamulla päästään aamusaunaan ja uimaan. Aamupalan jälkeen startataan katselemaan Kuopion näkymiä. Mitähän kaikkia kortteja äireellä onkaan hihassaan? Se selvinnee sitten, kun uusi aamu näyttää kummoisen sään kesän keijut meille suovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...