Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ihastuttavia puun muotoja, jälkiruuaksi karjalaistyyppistä kännikaraokea Lauantaina lähdettiin juniorin kanssa tekemään päiväreissu. Ajeltiin ensin Lieksaan. Siitä matka kävi vielä n. 30 km Joensuuhun päin, Eva Ryynäsen ateljeehen. Paikka oli mykistävä. Muksu intoili jo etukäteen, että se on sitten hänellekin hyvä paikka, hän voi "hakea sieltä vähän uutta inspiraatiota." Olin ihan et jaahas. Mutta hienoa oli. Puhukoot seuraavat muutama kuva puolestaan.Kyllä mullekin tällainen parketti kelpaisi. 

Paaterin kirkko ja sen alttari

Kehdosta hautaan

Eva ja Paavo Ryynänen

Illalla piipahdimme vielä Bombatalolla, joka oli melkoinen pettymys. Erittäin kaupallistettu paikka, jossa karjalaisfiilistä sopi repiä humalikkojen karaoke-laulannasta. Aivan järkyttävää. Paikkalla olis mahdollisuudet kehittyä vaikka miksikä, siis joksikin oikeasti elämykseliseksi ja mitään siitä ei tunnu olevan hyödynnetty. Olin melko pettynyt. Lapsuudenmuisto paikasta oli paljon parempi, ellei sitten ole vain aika, joka senkin muiston on kullalla kuorruttanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...