Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kyselyn pukkasi :)

Sain ihanasta Hullunkauppa-blogissa haasteen vastata 11 kysymykseen ja laatia sitten uudet 11 kysymystä ja välittää ne vastattavaksi 11 blogiin eteenpäin.

Tiinan kysymykset ja minun vastaukseni:

1. Mikä motivoi blogin pitämiseen?
Alunperin aloin pitää blogia vain itseäni varten, kirjoittelin anonyymisti ihan vain itseäni varten ajatuksiani selvittääkseni vaikeassa elämäntilanteessa.
Nyttemmin kirjoittelen ihan kirjoittamisen ilosta. Olen hyvin sarkastinen ihminen ja haluan joskus kommentoida asioita sillä sävyllä ja saada asioita ja ajatuksia itsetäni ulos.

2. Tunnetko muita bloginpitäjiä livenä?
Joitakin tunnen läheisestikin. Muutamia olen vain tavannut.

3. Tutustuitko heihin nimenomaan blogien kautta?
Yhteen ihmiseen olen tutustunut kahta kautta, joista toinen on juuri blogi.
4.Kevät vai syksy?
Tämä on vaikea. Kevät on ihana, kun luonto herää ja rakastan sitä vaaleanvihreää, joka vain hetken koristaa puita. Tuntuu kuin olisi jonkin hunnun ympäröimänä, kun kulkee luonnossa.
Syksy taas on mulle tärkeää aikaa sadonkorjuineen. Haluan tuntea sen miten luonto vetäytyy levolle, ja muistaa, että mikään ei kuole, kaikki vain lepää. Tämän haluan tuntea myös itsessäni.
Jospa ohjeiden vastaisesti valitsisin kevään ja syksyn ja lisäksi ajan niiden välissä.
5. Rintamamiestalo vai vanhempi talo?
Vanhempi talo. Haaveilen vanhasta koulusta tai Niskavuori-tyyppisestä pytingistä.
6.Lempisisustuslehti?
En oikeastaan lue sisustuslehtiä ollenkaan, enempikin sisustusasioita tulee seurattua täällä blogistaniassa. Mutta jos mun pitäisi nyt mennä ostamaan sokkona joku sisustuslehti, se olisi varmaan Koti ja Keittiö. Minua viehättää kovasti erilaset keittiöratkaisut ja niiden toimivuuden arvioiminen.
7. Uusvanha vai oikeasti vanha?
Oikeasti vanhaa, jos sitä vain on suinkin saatavilla. On mulla jotain uusvanhaakin. Näin kerrostaloasujana en saa kaikkea ihanaa vanhaa sopimaan mihinkään, koska ympäristö on täysin väärä.
8. Pahin hetki remontoinnissa?
Varmaankin se alkukaaos ja pohjatyöt. Se osuus, kun mitään ei näytä tapahtuvan valtavasta työmäärästä huolimatta.
9. Paras hetki remontoinnissa?
Vastaavasti se hetki, kun työn tulokset todella alkavat näkyä ja aletaan viimeistelemään paikkoja. Se jännitävä odotus siitä, että kohta on homma kunnossa.
10. Tekisitkö mahdollisessa remontissasi nyt jotain toisin?
Varsinaisesti en ole tehnyt suurta remonttia, ellei siihen lasketa talon rakentamista. En usko, että tekisin mitään toisin, ehkä hioisin pohjaratkaisuja jossain kohtaa.
11. Kuvaile muutamalla sanalla seesteistä hetkeäsi?
Se kun istuu luonnossa, hengitys virtaa ja ajautkset soljuvat päässä purona, ikäänkuin ohi silmien. Samalla vaan nauttii, että on siinä, osa sitä kaikkea olevaa ympärillä, sitä kun kaikki on yhtä ja sinä kuulut siihen ykseyteen.

Omat kysymykseni ovat tässä. Kysymysten aiheet ovat jollain tavoin kytköksissä itselleni läheisiin asioihin.

1. Kauanko olet pitänyt blogia/blogeja?
2. Onko blogillasi joki tietty teema, johon pyrit kirjoituksesi liittämään?
3. Mitä mielestäsi on arjen turvallisuus?
4. Millainen on suhteesi luontoon?
5. Mitkä ovat erityiset kiinnostuksen kohteesi?
6. Onko sinulla joitain tavanomaisesta poikkeavia erikoistaitoja?
7. Mitä mielestäsi on hetkessä eläminen?
8. Viimevuosi oli eurooppalainen vapaaehtoistyön vuosi. Teetkö itse jotain vapaaehtoistyötä tai onko jokin aihe, jonka piirissä haluasit sitä tehdä?
9. Mitä suomalaisuus sinulle merkitsee?
10. Mitkä ovat parhaat asiat eri vuodenajoissa?
11. Onko sinulla jokin haave, sellainen, että halusit repäistä ja tehdä jotain itsellesi täysin vierasta?

Kysymyshaasteeni lähtee seuraaviin lukemiini blogeihin:

Oh, let's go back to the start

Hyvää alkukesää teille kaikille ja jokaiselle kuin blogissani käy.. (soi päässä tiernapojat :P ).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...