Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

lauantai 19. toukokuuta 2012

Ajatusten virtaa ja vääristynyt pyykkinaru

Mulla on ollut tänään hiljaisuuden ja ihmettelyn päivä. Paljon on virranut asiaa läpi aivojeni, mutta hyvin uudella tavalla, soljunut ja mennyt vaan, aiheuttamatta suurta ajatus- tai tunnetornadoa. Ihan kuin olisin sivusta katsellut, miten mun mieli vaan virtaa. Se oli hienoa, hyvin rauhoittavaa ja samalla voimaannuttavaa.

Tiedättekös niitä kuvia, jotka on semmoista sekasotkua vainen, mutta kun katsoo oikealla tavalla, ikäänkuin sen kuvan läpi, näkeekin kolmiulotteisen kuvan? Mä törmäsin vähän samantyyppiseen ilmiöön tänään. Tai siis oikeammin mä törmäsin ensin pyykkinaruun, jota oli vedelty mökillä ristiin rastiin pitkin pihaa. Otin askeleen taaksepäin ja koitin tarkentaa katseeni naruun. Ei onnisutunut, ei millään. Työnsin narun kädenmitan päähän. Sittenkään en onnistunut näkemään narua oikein. Sitten koitin katsoa narun yli kauemmas ja palauttaa sitten katseen naruun, ei, taas se näytti jotenkin vääristyneeltä (voi kun joku nyt tajuis tämän, etten mä saisi totaalipöpin leimaa otsaani, ainakaan isompaa). Mun oli pakko sulkea silmät ja sitten ihan uudestaan yrittää katsoa sitä narua, jotta mä saatoin nähdä sen oikeassa ulottuvuudessa suhteessa taustaansa. Get it?

No niin mä vähän arvelinkin. :D Ei mulla tänään muuta, vain tämän halusin kanssanne ehdottomasti jakaa vielä tänäiltana.


2 kommenttia:

 1. I know the feeling, I know the feeling :) (Kuuletsä myös tämän sävelen? ;) ) Muutamankin kerran pyykkejä ripustaessani on täytynyt oikein pysähtyä, jotta oon saanut lakanat oikealle narulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Mä en ole yksin tämän kanssa! :P

   Ps. Kuulen :D

   Poista

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...