Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

One lovely blog!

Oih ja voih! Sain Paulis Pampulalta One Lovely Blog -maininnan kuvineen kaikkineen. Jane kiittää ja kumartaa! :)

Jos olen oikein asian tulkinnut, liittyy palkintoon haaste kertoa itsestään viisi satunnaista asia ja jakaa sitten palkinto eteenpäin viidelle blogille. Minun satunnaiset asiani ovat viisi listausta, jotka sisältävät minusta sellaista tietoa, jota monikaan ei tiedä.

1. Minä pidän lootuksenkukista, perhosista, saunasta, metsistä, laivoista, matematiikasta, sota- ja sukellusvene-elokuvista, haltioista sanoilla leikkimisestä, sarkastisesta ja mustasta huumorista, tilannekomiikasta, kyseenalaistamisesta ja suomen kieliopista. 

2. Pelkään hämähäkkejä, yhtä aikaa ahtaita ja suljettuja paikkoja (vrt. magneettikuvaus), lentokoneen nousuja ja laskuja, pellejä ja ukkosen ääntä.

3. Minua kiehtoo ja kiinnostaa Suomen sotahistoria, ihmisen mielen voimat, sosiaalipsykologia, intuitio, vaistot, ihmisen yhteys luontoon ja teknisten laitteiden toimintaperiaatteet.

4. Edesmenneitä ihmisiä, jotka haluaisin tavata: Simo Häyhä, isotaatani, Urho Kekkonen, Sokrates, Platon, Titanicin kapteeni Edward J. Smithin, Rene Descartesin, Albert Einsteinin, Siddhartha Gautaman, Baruch Spinozan ja Friedrich Nietzschen.

5. Osaan järjettömän määrän laulujen sanoja ulkoa ja kymmeniä kertoja päivässä assosioin eri asioista jonkin kappaleen, joka jää soimaan päähäni. Jatkossa yhdistän kappaleen aina kyseiseen paikkaan hetkeen ja asiaan. Lisäksi minulla on hallussani mielensäkillinen muita järjettömiä assosiaatioita ja muistisääntöjä. 


Jaahas, ja sitten pitäisi jakaa tämä palkinto vielä viidelle muulle. Hmmm... tämä ei ole helppoa, mutta...

Mun awardsit jaan seuraaville blogeille (ja haastan heidät samalla kertomaan viisi random-asiaa itsestään):


Onneva!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...