Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Selkäkiekkanaurua ja extralarget kalsarit

Parin kuukauden aikana meidän perheessä on tapahtunut jännä muutos. Lapsi sen lopulta ääneen sanoi: "Äiti, ootsä huomannut, että meillä nauretaan nykyään paljon enemmän?" Kyllä, oon huomannut, muutos on merkittävä. Mä väitän, että mussa on tapahtunut paljon muutosta, esim. mä en menetä hermojani läheskään niin usein kuin aiemmin, en ole semmonen itselleni tyypillisen kestoärtynyt. Tää on hienoa. :)

Juniori on taas tykittänyt jos jonkinlaisia lausahduksiakin. Yks ilta mä tipahdin ihan täysin, kun selailtiin uuden Yhteishyvän välissä tulleita mainoksia iltapallalla ja kateltiin, mitä kaikkea maailmassa on tarjolla. Päästiin sitten miestenvaatesivuille, oli paitaa ja kalsaria ym. Sanoin, että näiden yli me voidaankin hypätä, että tokkopa me näitä ostetaan. Juniori siihen, että äiti, voithan sä ostaa jollekin miehelle vaikka kalsarit joululahjaksi. Nauroin, kysyin, että kenelles miehelle mä tässä nyt kalsareita ostiskelisin, isälleskö? "No et tietenkään, tehän ootte eronneet, mutta osta sun pomolle!" Mä en meinanut saada sitä hirnumista loppumaan ollenkaan, kun mä kuvittelin pomo naaman, kun mä veisin sille kalsarit joulun alla. Sit mä mietin, mitä se oikeesti ajattelisi ja nauroin lisää, saavutin miltei tukehtumisasteen.

Oli pakko kertoa tämä pomolle töissä seuraavana päivänä, (että osaa sitten valmistautua :P ). Hauskaa oli silläkin. Huikkasi vielä perään, että XL käy hyvin. Pitääpä vielä vaivihkaa tiedusteella kuositoiveet. Onneks jouluun on vielä aikaa.

Mutta muistuipa tätä naputellessa mieleeni XD :

3 kommenttia:

  1. Biisilinkin takia pakko kysyä, että onko pomo mahtollisesti vertikaalisesti rajoittunut tai horisontaalisesti laajentunut... :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Itseasiassa ei kumpaakaan. Mä en assosioinut tätä pomosta vaan kalsareista. :D

    VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...