Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kevätpäiväntasaus

Kevät alkaa ihan oikeasti herätä. Sen on jo vähän aikaa aistinut. Se tuntuu sisällä asti jonkinlaisen havahtumisena, uudestaan virtaamaan lähteävänä voimana, tuoreina ajatuksina, uudistumisen kaipuuna, niin monessa.

Olen kai onnellinen. Viimeviikot ovat muuttaneet paljon, niin paljon on avautunut, on tultu pisteeseen, johon on matkustettu vuosikausia. Tämä on ehkä viimeinen väliasema tällä tietyllä matkalla. Vielä yksi asemanväli ja voin ehkä aloittaa uuden matkan. Sitä eläminen on. Seuraavalle matkalle otan mukaan pienemmän taakan kannettavakseni, sen olen tässä oppinut.

Mutta kevät on täällä, sen kuulee, sen haistaa, silmät kiinnikin sen näkee, sen vaan tuntee."Thus we banish winter
Thus we welcome spring
Say farewell to what is dead
And greet each living thing"

Vain sydämeni on yksinäinen, tänä keväänä se ei ole kuin aiempina. Se ei potkittele villisti. Se vaan odotta, kaipaa, siinä asuu suuri ikävä, se ikävöi jotain mitä ei kai koskaan tule. Jotain minkä se sisällään synnytti, mutta jätti sinne suojiinsa kasvamaan, vain piilossa pitääkseen, koska ei muuta uskalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...