Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

perjantai 30. joulukuuta 2011

Saunakalja, on the rocks

Picture it:
Sauna. Jäähylllä. Hiljaista, kädessä vain oluttölkki poreilee hiljalleen. Pohdit maailmaa. Iho kihelmöi vähäsen löylyn jälkeen. Pyörittelet tölkkiä kädessä. Lueskelet aikasi kuluksi tekstit: Vesi, ohramallas, humala. Parasta ennen: katso tölkin pohjasta. Vips! V***u!!!!

No sauna oli eka kertaa kolmeen vuoteen hyvän lämpöinen. Vaikka mä olen usemman kovaksi löylyttelijäksi itseään väittävän miehen istunut löylyhuoneesta ulos ja rakastan saunomista, melkein yli kaiken, on meidän taloyhtiön saunassa istuminen ollut kirjaimellisesti helvetillistä. Ilmeisesti itse saatana saunoo justiin vähän ennen mua ja vääntä aina termostaatin tappiinsa. Joka ikinen kerta parkitsen nahkaani maanpäälisessä infernossa ja olen vakuuttunut siitä, että mikään paha teko ei saata minua sen kidutuksen jälkeen ikinä millekään Danten helvetin levelille. Sitäpaitsi mun uskonto kieltää mua uskomasta kuolemanjälkeiseen helvettiin.Muutama viikko sitten menin saunaan ja sain aivan, ympäristöön sopivasti,  infernaaliset raivarit. Siellä oli lämmintä liki 120 astetta. Celsiusta. Seinässä oli lappu että termostaattiin ei saa koskea ja löylyhuoneen ovea ei sitten auki pidetä saunan ollessa päällä. Huutoraivarit, ne ne oli. Avasin oven uhallakin leviäksi ja väänsin pyyhettä sormien suojana käyttäen lämmönsäädintä pienemmälle, oli sitten saallittua tahi oli olematta. Kapusin lavolle, löin ahterini penkkiin ja oli tukehtua siihen pekonin käryyn. Persus tirisi kuin sika uunissa, joulunalushenkeen sopivasti

Noh, nytpä on asennettu suojaverkko säätimen suojaksi. HAHAH! Ei muuten säätele enää naapuri meidän saunaa pätsiksi. Noh, jos nyt jotain mainitaan, niin se kiuas nyt hädin tuskin kihahti, mutta ehdottomasti tämä oli entistä parempi vaihtoehto, lämpöäkin oli kuitenkin vielä liki 80 astetta. Ei siis mitään valittamista. Paitsi se kalja. Siellä pukkarin laatteella. Miksi Lidl? Miksiiii!!??!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...