Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

maanantai 3. lokakuuta 2011

Kyllä on taas sivistynyt olo...

Kyllä pukkaa niin taas laatulööppiä keltaisessa lehdistössä, että...

"Upea Helena edusti taas uhkeana!"
- Jaahas, vai niin. Ja joku toinen kertako hän on jättänyt ryntäänsä kotiin vessan kaappiin kauneuspurnukoiden viereen ja edustanut lautana? Ketä kiinnostaa?

"Teuvo Hakkaraista lyötiin nyrkillä päähän."
- Mikä tässä oli se uutinen? Sekö, että häntä lyötiin nyrkillä vaiko se että häntä lyötiin nimenomaan päähän? Perustapahtuma tuskin yllätti ketään.

"Zara Phillipsin mies jäi kiinni valehtelusta."
- Voi nyyhkis ja pillis, meistä kukaan ei ole koskaan jäänytkään paskan puhumisesta kiinni. Kyllähän siitä kannattaa tehdä uutinen. Miehet juu valehtelee ja HEI, naisetkin valehtelee!

"Poliisi ampui pakenevaa autoa, luoti osui pakaraan."
- Niin siis sen auton perseeseen vaiko sen ampujan? Aika vähän on huonossa hapessa virkavallan kättäpidemmät, jos piippu on niin vino, että kyösti ampuu itseään hanuriin.

"Ensikesänä paljatetaan nännit?"
- MITÄ??? Ok, olkoon. Sounds like a plan....

"Selännettä ei nähdä Jokeripaidassa."
- Ymmärrettävää, koska silloinhan sen jengin nimi ei olis Jokerit vaan Teemut.

"Lahden kanamysteeri ratkesi"
- Voi vitun kanamysteeri...

Mainittakoon, että mä en lukenut noista "uutisista" ainuttakaan. Mun aivot ovat jo pelkkien otsikoiden perusteella kuin lahottajasienten invaasion jäljiltä. Puhhuijaa...

(Kaikki otsikot lainattu maamme iltapäivälehdistä.)

2 kommenttia:

 1. Myös lööppisivulla otsakkeiden asettelu sekä fonttikoko saattaa johtaa tahattomiin väärinymmärryksiin:

  Ruohonleikkuri ruhjoi pojan

  jalat Tampereella

  VastaaPoista
 2. HAHHAAA! Tuommoiset on ihan parhaita kanssa (aihe tosin ei...)
  Naamakirjassa ja erinäisillä foorumeilla tulee myös erillisistä postauksista tahattoman hauskoja "tarinoita".

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...