Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

tiistai 20. syyskuuta 2011

Valopää etsii valovoimaista valaistumista

Tässä kun aika on vähän pitkää, mä kävin miettimään, että pitäisi ostaa uusi pöytälamppu. Pöytälamppu onkin oikea termi, koska pöytää ne usein valaisevat. Aivan jotain muuta on termi kattovalaisin. Helvetti, nehän valaisee pääosin lattiaa. Lattiavalaisinkaan ei nykyään kovin usein ole nimensä mukainen, koska nykymalleista valtaosassa se kupuosa on kiepsautettu niin, että valo lankeaa kattoon, (mitä se ei kylläkään tee, koska ei ylöspäin voi langeta). Entäpä otsalamppu? Tai käsivalaisin? Oi sun voi tätä logiikan puutetta suuressa maailmassa.

Yksi seikka mua vielä ihmetyttää. Nimittäin että onko niissä valaisimien töpseleissä joku semmoinen koodi, että ne tietää ottaa pistorasiasta juuri sitä valovirtaa? Ja mitä tapahtuu jos ne ottavatkin vahingossa vaikka tv- tai digiboksivirtaa? Liekö se kovin kohtalokas erhe? Sehän on selvää, että kattopistokkeisiin syötetään vain sitä valovirtaa, paitsi että lisäksi vähän tuuletusvirtaa, jos on ostanut sellaisen ropelin kattoon tomua levittämään. Mutta että nämä muut pistorasiat, mikä onpi niiden laita? Taidanpa lähteä naapuriin elektroniikkaliikkeeseen kyselemään. Sisko saa olla musta sitten taas niin ylpeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...