Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

maanantai 19. syyskuuta 2011

Päivän naamapalmut

Tupruttaa lunta? WTF? Piippua tuprutetaan. Ei lunta voi tupruttaa, piipunpresuja voi. Piippu menee pilalle jos siinä tupruttaa lunta. *facepalm* Ja kun sitä piippua tuprutetaan/tuprutellaan, savu tupruaa. Aina saa olla selittämässä ja oikomassa.

Ja jos nyt jatketaan samalla marinalinjalla, niin miten helkatissa poikkeus vahvistaa säännön? POIKKEUSHAN NIMENOMAAN RIKKOO SÄÄNNÖÖN!!!   *facepalm* Anteeksi rahvaanomainen huutaminen.

Ja kävipä tänään niinkin, että minulta vaadittiin erityisen pätevää perustelua sille, miksi muka erään auton käyttö pitäisi muuttaa yksityisestä vuokraamiseksi ilman kuljettajaa. *facepalm* Mitä, mitä, mitä? Onko tyhmemepää kuultu? Vastasin: On käynyt ilmi, että auton käyttö pitää muuttaa yksityisestä vuokraukseksi ilman kuljettajaa, koska autoa vuokrataan ilman kuljettajaa. Jos olisin ollut sanallisessa yhteydessä olisin huutanut neljä viimeistä sanaa. Nyt tyydyin kirjoittamaan perään vain "ystävällisin terveisin", todennäköisesti sillä seurauksella, että vastaanottaja pitä minua syyseuraussuhteita ymmärtämättömänä jälkeenjääneenä tollona. Sarkasmi on hieno asia, ja minulta sitä saa vastaanottaa juuri niin paljon kuin on tilannut. On sääli, miten vaikeaa sarkasmia on saada näkyviin tekstissä ottamatta riskiä täydellisestä väärintulkinnasta. Voi hyvä jumala, pätevä syy? *facepalm* How stupid can you be... Eilen mainitun epäeksaktin informaation lisäksi mulle aihauttaa anafylaksiaa myös totaalinen idiotismi.

Mutta mullapa liekin vain huono päivä ja harmooni epävireessä, koska mä olen ämmä, joka ei aja autoa tilaan, joka kattaa noin puolet auton vaatimasta pinta-alasta. *facepalm*

Over and out

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...