Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

torstai 29. syyskuuta 2011

En sit tiiä...

Onko ihminen yleisesti feikki, vai oleko vain minä sitä? On niin helppoa olla keveä, pirtsakka ja iloinen juuri silloin kun koko sielu on hajoamistilassa, silloin kun kaikkea on vain liikaa, kun ei vaan jaksaisi. Ja niinpä sitä vaan ,hipheijaa, hyppelehtii iloisena rantakiveltä toiselle ja nauraa kahta makeammin joka kivellä, vaikka liukastuukin turpansa auki. Kyllä rautanaamio senkin kestää.

Vaikeina aikoina mä usein eristäydyn muista, mikä johtaa siihen, että ihmiset tympääntyy ja yhteydenpito jää kokonaan. Moni on sanonut, että silloin juuri pitää ottaa yhteyttä ja pyytää tukea, kun sitä eniten tarvitsee. Mä en osaa semmoista. Ehkä vallitseva tapa tosiaan on sellainen, koska huonoina aikoina jengi tapaa luulla, että mulla menee vaan niin hyvin ja lujaa, etten enää piittaa ystävistä.

Kyllä mä piittaan, uskokaa pois, mä niiiiiiiin piittaan. Katsokaas, kun mä olen ajatellut, että ehkä se on niin, että heikkoutta ei kannata koskaan näyttää. Se on kuin juoksuhaudasta nostaisi päätänsä. Maailma napsauttaa napin otsaan heti ja viimeistelee saavutuksena vielä survomalla pistimen läpi rinnan, ihan vaan häväistääkseen. Kypärät, naamiot, kilvet, haarniskat ja suojukset ovat tarpeen.

No, tää nyt vaan tämmönen mietintö, joka nousi päivän ajatuskuvioista. Joku tietty ajattelee, että nyt joku on täysin persiillään. Noup, ei tavallista enempää, kunhan funtsin, että mikä siitä feikkaamisesta tekee niin helppoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...