Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Matkalla kohti keinotunteita. Tykkäätkö?

Joko mä olen naamakirjaillut itseni pilalle tai sitten korkeammilta voimilta on jäänyt lanseeraamatta olevaamme yksi elementti, joka olisi kovinkin - en nyt tiedä tarpeellinen - mutta veikeä kuitenkin. "Tykkää" -nappuloita voisi olla siellä, täällä. Muillakin nettifoorumeilla olisi hyvä kun voisi vaan tykätä, jos ei ole toisen argumenttiin sen enempää manittavaa. Monessa paikassa ja tilanteessa mä huomaan ajattelevani "tykkää tästä". Aiheuttaa frustraatiota, kun toimintoa ei voi suorittaa loppuun maailmankaikkeudessa ilmenneen puutten ja vian vuoksi.
Kyllä, kyllä, työskentelen autoliikkeessa, tiedän, se ei ole vika, se on ominaisuus. Mutta se on ihan paska ominaisuus!

Mutta eihän tämä idea nettiin rajoitu. Kaikissa kivoissa paikoissa voisi olla oven/portin pielessä tykkää -painike. Niin sitä näkisi heti, kannattaako edes tunkea nokkaansa sisäpuolelle. Miksi mennä paikkaan, josta kukaan ei tykkää? No siksi, kun mä olen vastarannankiiski ja menisin justiin sellaiseen paikaan kaivamalla kaivamaan jotain tykättävää.

Telkkuohjelmista voisi tykätä kaukosäätimestä (siis teoriassa voisi, käytännössähän tölsystä ei tule mitään mistä edes toisella aivopuoliskolla varustettu henkilö voisi tykätä). Lempiruuasta voisi tykätä jääkapin ovessa sijaitsevan, universaaliseen jääkaappiverkostoon kytketyn mikrosirun välityksellä. Sitäpaitsi nämä ei tarvitsisi edes niitä korkeampia voimia, kyllä tekniikka tuommoiset hoitaa.

Kauneuden ja rakkauden jumalatar voisi puolestaan laatia ihmisiin tuommoisen tykkää -option. Sitten voisi tykkäillä hyvistä tyypeistä vaikka nenästä vääntämällä. Toki nenästä vääntäminen voitaisiin korvata (haha - hillitön omahauskakohtaus: nenästä - korvata) vaikkapa jollain hellemmällä tahi intiimimmällä toiminnolla, mutta se riippuisi ihan siitä miten siitä ihmisestä tykkäisi, ihanko silleen hellästi ja intiimisti vaiko sitten vaan silleen nenästä vääntävästi.

Ainoa vaan, että mä en ollenkaan tykkää sanasta "tykkää". Se kuulostaa jotenkin töksähtävältä. Joko pitäisi laatia joku kaunis, korvaa hivelevä sana tai sitten pitäisi siirtyä globaalisti vaan likettämään. Ihan varmasti maailmasta tulisi näin tykätympi paikka. Voi olla, että mun ideologia on vähän yltiöoptimistinen, mutta tykkään siitä yhtäkaikki. Ehkä joskus oli tapana tykätä ja antaa hyvää palautetta ihan naamatusten, mutta ei kukaan semmosta enää tee, kukaan ei osaa eikä uksalla. Koska nappia painamalla on helppo tykätä, tällainen toiminto olisi hetkellinen lievennys matkalla kohti hyvin, hyvin  kylmää ja koneellista maailmaa. Ehkä kaikki ei ole vielä menetetty?

* Tykkää tästä *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...