Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Telttaviagraa kesäloman tahdissa

Pitkä oli ajomatka, mutta perille päästiin Mikkeliin. Matkan ainut vaaratekijä oli yhdessä kohtaa housuihin uhkaavasti pyrkinyt vesivahinko. Vesi oli myös elementti koko iltapäivän ja vanhakin nuortui koukkuselkineen liukumaan persluisua jos jonkinlaisessa vesimäessä. Se telttakin pystyttyi ihan hetkessä, vaikka olinkin pelännyt sen etukäteen kärsivän siitä surullisen kuuluisasta "impotentaasista". Mutta kun fiilis oli korkealla, jaksoi telttakin pysyä pystyssä. Tai ehkä olisi aihetta hurrata vasta aamulla?

Illalla käytiin Mikkelin keskustassa kahvettelemassa yhden maanpuolustustuttavan kanssa ja mä käväisin pääni kanssa Marskin jalkojen välissä. Ei, älkää kysykö yhtään mitään. Huomioikaa, että se olin minä, tavoilleni uskollisena. Mainittakoon kuitenkin, että ihan kaikkea ei pitäisi mölistä ääneen ennenkuin miettii asian kaikki merkitykset... Huomenna suunta Savonlinnaan jos persaus kestää ja löydämme ulos impotentaasin yön aikana lerpahuttamasta teltasta. Natinati...

1 kommentti:

  1. :D Loistavia tekstejä sulla..Niin muistan kuin eilisen päivän kun Marski sai jalkoväliinsä naisen ihanaisen..;) Mut näitä kiva lueskella,toi Ulappa viikonloppu varsinkin loistoteksti.Muita väheksymättä tietenkään.

    VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...