Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Pitkäsormisia lomasuunnitelmia jumalten suosiossa(?)

- Äiti, onko meillä yhteisiä perinteitä?
- On kulta, meillä on sellainen perinne, että joka jumalan kerta kun äidillä alkaa loma, meillä hajoaa auto.

Vaan vastoinkäymisistä on selvitty, mistä ei suinkaan ole kiittäminen kaupungissamme, ehkäpä koko maassamme vallitsevia kolmen viikon huoltamojonoja. Toinenkin suomalainen metsäjumala lenteli suustani, mutta kun hätä oli suurin (mitä se ei lopultakaan edes ollut) oli apukin lähellä, taholla, jolta en vaan osannut edes etsiä.

Nyt tämä avioeron amputoima kaksihenkinen pikku-perhe, kerrostalomme ikioma Kiljusen ei-niin-kovin-Herrasväki starttaa auton nokan kohti kesälaitumia. Luvassa on mökkeilyä, uimista, onkimista, telttailua, kulttuurikohteita ja sukulointia ennaltalaaditussa, mutta hyvin löyhässä ja joustavassa aikataulussa. Ainoa stressin aiheuttaja on pieni miete likviditeetin riittämisestä, mutta siinä rientäköön avuksi herra Visa tai mister Master. Ällös siis käykö vaurauden jumalat meille irvistelemään, säästäkäämme irvistelyt minulle, luottokorttilaskun avaamishetkeen. Olkoot muutkin näkymättömät voimat meille suotuisat, koska ihan vakavasti puhuen, me oltaisiin juniorin kanssa ansaittu edes tämä kolme viikkoa elämäämme myös hyviä asioita, sitä paljon rankkaa on tässä ollut monestakin syystä.

Matkaraportit päivittynevät viiveellä, polkkaaminen Nokialaisella on sen varran ärsyttävää, koska luoja antoi mulle Sibeliuksen sävellystöiden tulkitsemiseen riittävän pituiset sormet ja paksuuden sitten niille samassa suhteessa. Mikäli tapaatte sivuillani tulevina viikkoina valtavasti kirotusvihreitä ja panovirhepahulaisia, olen innostunut yön pimenä, unettomina tunteina teille tuntojani tilittämään. Älkää olko moineskaan, paikkaillaan niitä sitten myöhemmällä ajalla.

Eli hyvää mun keäslomaani teille kaikille! Palataan astialle pikapikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...