Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

tiistai 26. heinäkuuta 2011

On the road again

Thor oli vetänyt viimeyönä baarissa rähinäviinaa ja herätti meidät palatessaan neljän jälkeen melkoisella ryskeellä ja salamoinnilla. Hyvin me silti yöstä selvittiin ja kuivina säilyttiin.

Aamulla nautiskeltiin saunasta, ja miten taivaallista oli pulahtaa järveen heräämään. Linnunmaitoa oli vesi. Sitten olikin aika kääntää muksun Kassilandiaksi nimeämän auton nokka kohti Savonlinnaa ja uusia elämyksiä.

Matkalla mä nautin maisemista, erityisesti suurista, kauniista suomalais-romanttisista koivikoista. Melkein saatoin nähdä, miten kamera kääntyi latvuksiin peittääksen sen, mitä ei sovi mainita. Tajusin miten määrättömästi mä tätä maata rakastan ja juuri näitä seutuja, mistä tuo jälkimmäinen ikinä johtuukaan. Lienen viettänyt edellisen elämäni näillä nurkilla 80-100 vuotta sitten, todennäköisesti miehen hahmossa. Mikä lie kesken jäänyt? Pitää selvittää.

Vähemmän nautinnollista oli osua kolaripaikalle, mutta onneksi kaikki selvisivät pienin vaurioin autoa lukuunottamatta. Ilahduin myös kyvystäni toimia jäätymättä. Jälkikäteen sitten jo vähän puistatti. Nyt on kokkailun aika ja sen jälkeen on aika tavata vähän tuttavia. Kuulumiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...