Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Muikkuja, linnunpaskaa ja historian murusia

 Vettä sataa vihmoo, vihmokohon vaan...

Meidän Lappeenranta-kierros jatkuu sateesta huolimatta. Eilen einehdin maailman parhaita muikkuja Prinsessa Armadalla. Ja se muusi oli jotain ihan tajutonta, semmosta kun oppis vääntämään. Hiekkalinnassa vahingot laitettiin kiertämään, päästiin nimittäin juniorin kanssa keinukaruselliin. :P



Aika puhuttelevia olivat monetkin nähdyt paikat ja mummin lapsuusmuistot kiehtoivat. Juniori kauhistui kuultuaan mummin astuneen lapsena pomminsirpaleeseen. Sota-aika jotenkin konkretisoitui hänellekin. Itselle nousee mieleen huhtikuisen Wilma-harjoituksen muistot maasotakoulun ympäristössä. Oli hieno reissu sekin ja upeita tuttavuuksia jäi matkaan. Kuumeisesti mieli vetää jo seuraavaan harjoitukseen Upinnemessä meripuolustuksen parissa.

Yöllä sammakkoprinssi ei käynyt mua enää lähentelemässä, mutta pieni lintu eksyi telttaamme. Se päätti sitten hätäpaskoa meidän sisäteltan päälle. Ei siinä auttanut kuin käydä puleeraamaan telttaa puhtaaksi. Tiedä sitten miks hää meille haistatti ja mikä noita eläimiä vetää meidän puoleen koko ajan.

Tänään olisi äireen vapaailta, toivottavasti sade ei ylly ihan mauttomaksi, väljähtänyt kalja kun ei kuulu mihinkään gastronomisiin suosikeihini. Mutta sitä ennen kuuntelemaan palasia historiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...