Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Luonnonihmeitä parvekkeella

Mulla on pitkän aikaa ollut parvekkeella kolme lasia auki. Eilen mä bongasin avointen lasien päältä linnunpesän. :) Ilahduttavaa. Mua vaan mättää, kun mä en tunnista noita tirppoja. Molemmat (oletan et uros ja naaras) näyttää aika samalta. rinta on vaalea, vartalo on "laiha", ei semmone punatulkkutyylinen, pyrstö on kapeahko ja mielestäni muuta väritystä tummempi. Mä en vaan ole mikään kovin häävi pikkulintutuntija. Kyttäsin kameran kanssakin kauan, mutta nää on mua vikkelämpiä ja ovelampia, enkä mä sitten tohtinut niitä lopulta niin kovin häiritä.

Parvekkeella kasvaa ja kehittyy myös mun lahjaksi saamani parveketomaatti ja sitruunabasilika. Tää viimeksimainittu joutui muuttamaan myös ulkoruokintaan, koska alkoi kerätä pikkukärpäsiä. Tomaatissa on paaaaaljon pieniä ja erittäin vihreitä tomaatteja. Voi hyvä aurinko, anna niille nyt vähän väriä, anna jo! Mutta suurin ihme on se, että mä en vieläkään ole onnistunut niitä tappamaan ja ne on sentään olleet mulla jo, ööö, monta viikkoa. Satoa odotellessa siis. (Tomskujen, en mä noita lintuja aatellut...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...