Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Ajattelin tänään(kin)

Naamakirja on ainoa, joka kysyy multa joka päivä "Mitä mietit?" Onko se sitten ihme, jos mä suollan sinne kaikkea mahdollista paskaa, joka ei kiinnosta ketään. Nyt mä oon kuitenkin miettinyt niin paljon asioita, että vasepookki ei riitä. Mä siis mietin tänään mm.


  • että Hesburgerin ruoka on saatanasta, siitä selviää vain oksentamalla
  • että heseateriaan ei suinkaan kuulu hiilihapollinen juoma, jotta ruokaa mahtuisi enemmän, vaan jotta se tulisi helpommin ylös. 
  • että mun mennyt avioliittoni on mun henkilökohtainen Hotel Caliorniani: "You can checkout any time you like, But you can never leave!"
  • miksi mun pitää kerran vuodessa turvautua lakiapuun vielä neljän erovuoden jälkeenkin?
  • voinko mä ikinä enää elää kenekään kanssa?
  • fasismia, korporativismia ja syndikalismia
  • tulevia presidentinvaaleja ja niiden tarpeettomuutta. Käytännössähän meillä on jo uusi presidentti.
  • mun älyllisen vuorovaikutuksen ja verbaalirakastelun tarvettani (enkä mä nyt tarkota mitään puhelinseksiä :P )
  • että onks se sit niin maailman kauhein synti jos tilittää naamakirjaan koko ajan. Kai yksinäinenkin saa julkaista ajatuksiaan, vaikka olisikin yksinäinen omasta halustaan?
Ei kai mulla tänään muuta. Ai joo, mut haastettiin oikeuteen, mutta se onkin sitten jo ihan toinen tarina (kirjoittaja on katsonut liikaa Peukaloisen retkiä pienenä...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...