Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Ajatussekamelskan hiljaista ihmettelyä

Jotain on tapahtumassa, jotain hyvää. Tunnen sen luissani. Odotan.

Mä olen saanut kokea viimekuukautena aivan valtavasti, niin paljon, että mulla on tedellisia vaikeuksia käsitellä kaikkea. Siksi en halua antaa mitään raporttia, en oikeastaa voisikaan. Kaikki koettu on mennyt ytimeen niin, ettei mulla ole sanoja. Selittäminen vain latistaisi. Kaikki putkahdelkoon esiin prosessoituina heijastumina, kun hetki, asiayhteys ja fiilis ovat sopivat.

Oppimisen olemusta mä olen tässä miettinyt myös. Vaikka miten saisi tietoa, neuvoja ja mahdollisuuden kokeilla, tapahtuu oppiminen jossain syvemmällä ja varsinaisesta oppimihetkestä irrallaan. Ehkä tämä on jollekin itsestäänselvyys, tavallaan minullekin. Mutta nyt tämä ajatus iskostui muhun ihan uudenlaisella kokemisen asteella. Moni muukin asia iskostui.

Olo on sekava, siksi kai nämä sanatkin ovat. Ajatuksia on päässä valtavasti. Ehkä ne ovat niitä jotka pikkuhiljaa jäsentyessään johtavat siihen hyvään, jota odotan ja jonka tunnen olevan tulossa. Se on muutos. Uskon sen ennen kaikkea olevan muutos minussa, ei niinkään ympäristössä. Voi kunpa mulla olisi sanat tähän kaikkeen. Kuitenkin tämä on kokemus ja sitä on paha lähteä selvittämään. Puhutaan jostain niin voimakkaasta tuntemisesta, ettei kukaan ymmärtäisi ajatusteni virtaa ja kaikki menisi vain ylisanoiksi. Olen tällä hetkellä jotenkin aivan mykkä elämän edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...