Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

perjantai 7. tammikuuta 2011

I´ve got angst in my pants!

Mulla on neuroosi. Huomasin sen tänään. Mähän olen yleensä nolojen tilanteiden kuningatar, nolo on toisinaan mun toinen nimeni.

Mulla oli tänään hame päällä töissä. Jos jotain juhlia ei oteta huomioon, mä olen käyttänyt hameita aina todella vähän. Pikkuhiljaa mä olen alkanut niissäkin viihtyä. Lienee palanen sitä kadoksiin jääneen naisellisuuden etsimistä sekin. Mutta se neuroosi: mua pelottaa ihan naamattomasti, että hameenhelma jää sukkahousuihin vessassa käydessä. Mä en pysty kuvittelemaan mitään nolompaa, kuin itseni viilettämässä coolisti ympäri työpaikkaa alushousut vilkkuen. Varsinkin jos persauksessa lukee Seppälän tyyliin esim. "Antz in my pantz!" Kauhistus! Vai olisiko vielä nolompaa, jos olis vetänyt aamulla jalkaansa jotkut maksamakkaran väriset tai kukikkaat kalsongit mallia mummo? Olisi, ehdottomasti olisi. Tosin ei hääppöistä olisi kipitellä missään stringeissäkään koko persaus näyttävästi esillä. Hooo! Punastun pelkästä ajatuksesta.

Joka tapauksessa, mä sain itseni tänään kiinni moneen kertaan tarkistamasta hameen olevan, kuten pitää ennenkuin tohdin avata WC:n ovea. Tosin myös toiletin ulkopuolella mun kädet etsiytyivät hermostuneesti hypistelemään perspuolta, ihan vaan siksi, ettei Keisarin uudet vaatteet saisi jatko-osaa Duunikaverin uudet hotpantsit. Pääosassa Jane, jonka ahtersysteemi loistaa täysikuuna viidakon valaisten.

Mä pystyn lyömään leikisi ruuan rinnuksilla, leimasinvärin, kuulakynän tai noen naamassa, rikkinäiset sukkahousut, vessapaperin kengässä, liukastumisen, hätätilassa vaikka pieraisemisenkin. Sitä mun sielu ei kuitenkaan voisi vailla pysyviä vaurioita kantaa, että meidän firma muistetaisiin mun sukkahousuista tursuavasta hameenhelmasta. Siitä ei vain voi selvitä. Sukkahousut ovat itsessäänkin jo epäeroottisin kuviteltavissa oleva vaate, katastrofin voisi pahentaa enää haarakiila. Mitä voisi sanoa, jos joku huomauttaa, että sun perse näkyy? Miten kääntää se edukseen? Sanomalla "Yeah and you may kiss my ass" ja jatkaa matkaa pokkana? Toivottavasti en joudu kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...