Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Rakastajani syleilyssä

Kevät tulee, vääjäämättä. Ja mä tavoitan mieleni sopukoista ”hetkiä”. En oikein tiedä mitä ne ovat, ne eivät ole kokonaisia ajatuksia tai muistoja, eivät täysin tunteitakaan, ne eivät sijoitu vain tiettyyn paikkaan tai aikaan. Mitä ihmeitä ne ovat. Tällaisia on ollut mulla aiemminkin kevätaikaan. Ne ovat välähdyksiä, joihin ei liity mitään visuaalista mielikuvaa. Ne ovat jollain tavoin sidoksissa tuoksuihin ja ennen kaikkea valoon. En tarkoita valon lisääntymistä vaan sitä, miten valo osuu johonkin ja taittuu. Äkkiä koittaa pysähtynyt hetki ja tuntuu, että kaikki on kovin auvoisesti, hyvään menossa, parempaa kohti koko ajan.

Tunnen itseni taas elinvoimaisemmaksi. Herkempi puoleni korostuu, se puoli, jota niin pelkäsin koko nuoruuteni ajan näyttää, koska pidin sitä heikkoutena. Koko olemukseni ja mieleni haluaa antautua keväälle ja siitä kesälle, heittäytyä niiden käsivarsille hyväiltäväksi, kuin kiihkeimpien rakastajien syleilyyn. Minä selvisin talvesta, jonka vietin kuin hylättynä. Rakkaani on saapunut taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...