Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

torstai 27. elokuuta 2009

Tanssimme lapaduuta vailla beetasalpaajia rintamus vilkkuen

Olin tänään lapsen ekassa vanhempainillassa. Mua olis väsyttänyt ja ahistanut ja ties mitä verukkeita, mut mentävä oli. Mua alkoi ahdistaa lisää, kun sain auton parkkiin ja tajusin, että oon ainoa sinkkuvanhempi siellä, muut tuli somasti paritellen (hih). Lisää mä ahdistuin kun päädyin saliin, jossa ilta pidettiin ja tajusin, että me istutaan siellä kivassa ympyrässä. Voi miksi mä en ollut napannut beetasalpaajia ennen tuota, rytmihäiriöiden lisäksi olen nimittäin huomannut niiden auttavan myös tuommosiin jännittäviin tilanteisiin. Eihän tämä siihen loppunut. Opettaja kun saapui paikalle, otettiin perinteisen ahdistava esittelykierros ja mä olin varma, että sanon jotain tyhmää. En sanonut, onneksi. Ja sitten, kaiken kruununa, tsädäm, vanhemmat leikki leikin "tanssimme lapaduu". Kädet käsissä, olalla ja vyötäröllä meni vielä suht´ kivasti, mutta ahdistus, sitten tanssittiinkin kädet toisten polvissa. Arvatkaa oliko mulla aika perkuleen avonainen paita päälläni. Koitin hilata sitä hätäisesti ylemmäs ja näkyvyyden loppukomeuteen yritin peittää päälläni. Ja taas mulle tuli tunne, että joku ajattelee "että tuossa tuo sinkku-tyyppi nyt esittelee itseään meidän lasten isille".

Tottahan mun pitää sanoa, että tämä kaikki supina ja tarkkailu ym, tapahtui vain mun omassa päässäni. Ei mua siellä kukaan oikeasti arvostellut. Enempi mua ihmetyttää, mistä tämä kaikki nyt taas iski päälle, on ollut niin helppoa niin pitkään jo kaikki tuollainen. No, mitäpä sitä isommin enää pohtimaan, tilaisuus on ohi ja oli kaikenkaikkiaan hyvin onnistunut ja valaiseva. Jos aluksi pelkäsinkin olevani ulkopuolinen, koin lopulta oloni todella "sisällä" olevaksi. Tunsin jopa sisäistäväni monia syvemmin opettajan pohjimmaisen sanoman. Hienossa huomassa lapseni ainakin on, siitä voin olla huoletta. Raha-asiat vähän murehduttaa, sitä kun tuolla palaa merkittävästi normaalia enemmän kuukausimaksuineen ja muineen. Melkoista työleiriä on myös tiedossa, mutta tiesinhän mä sen tähän ryhtyessäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...