Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Migreenikohtaus loman kunniaksi

No niin, nyt on sitten muutettu omaan kotiin. Tuntuu aika hienolta kyllä. Hassua, että äkkiä huomaan eläneeni viimeiset kaksi vuotta ihan kujalla, enemmän kuin olin edes kuvitellut. Tuntuu, kuin olisin kaksi vuotta katsellut musta-valko-tölsyä ja tuntuu aika vinhalta alkaa nähdä taas pikkuhiljaa sävyjä. En muistanut, miltä tuntu ilo esim. aamukahvin keittämisestä ja sen nauttimisesta siisitissä, kotoisassa keittiössä, pöydän ääressä, joka on muutakin kuin paperivuori.

Ja tosiaan: loma! Se alkoi viimeperjantaina ja töihin pitää mennä vasta 16.4. Kuin hianoo se ny sit o?!? Luulen että oisin joutunut hakemaan saikkua tän muuttohässäkän aiheuttaman tilan vuoksi ilman tätä lomaa. Tänään olisin joka tapauksessa ollut saikulla, koska ilmeisesti muuton aiheuttaman stressin laukeaminen aiheutti mojovan migreenin.

Ihan kuin olisi eilen ollut joku ihmeellinen etiäinen, koska kävin hakemassa apteekista mm. Panacodia ja migreenilääkkeitä. Aamulla heräsin kun päätä juili vietävästi. Mulla ei ole aurallinen migreeni, joten mitään varoitusta ei tule, ja vaikka tulisi, niin paha sitä olisi nukkuessa huomata, luulisin (?). Äkkiä laitoin tytölle aamupalan ja tempaisin 2 codia ja 2 Zomigia --> vaikutus: nothing. Oli pakko sanoa tytölle, että laita nyt vaan jotain päälle, vaikka eiliset vaatteet. Siinä vaiheessa oksensin jo täyttä häkää. Oksentaminen on migreenissä pahinta, tuntuu kuin aivot tunkisivat itseään pihalle silmien kautta, ihan jäätävää. Tyttö puki kyllä reippaasti, näki kai, että oli tosi kysymyksessä. Hoitopaikka ja kuski järjestyivät. Olisin huutanut koko matkan pää ikkunasta "PII-PAA-PII-PAA!, mutta en mä voinut kun mun pää oli koko matkan ämpärissä ja jos oisin huutanut sinne, olis ääni kaikunut ja mä oisin laatannut vaan enemmän. En huutanut. Harmitti, kun jouduin polilla odottamaan melkein tunnin, ennen kuin sain tipan. Yleensä tippa tulee heti. Mikä ihana, autuas tajottomuus sitä seurasikaan. Melkoinen coctail valui mun elimistöön ja olo tuli onnelliseksi. Nyt mua hirvittää vaan, että huomenna ei olisi taas sama edessä. Hope not!

Mutta yhtä kaikki, tässä viimeisimmät. Ihanaa kun on oikea koti ja että nettikin toimii taas. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...