Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

perjantai 14. joulukuuta 2007

Oon ihan fasettilukossa

Eilen aamulla herätessä tuntui oikea käsi ja lapa vähän kummalta. Sitkeästi skrapailin silti auton lasit. Töihin päästyäni aloitin sen luokan venyttelysession, että jo on kumma jos ei jumit aukea. Pitääkö erikseen mainita, että ei sitten auenneet jumit mihinkään, pahemmaksi vaan meni. Lopulta mun oikea käsi oli kuin tulessa, samoin lapa ja niska. Ranteeseen asti särki, samoin korvaan ja sormista alkoi mennä tunto. Niin paljon sattui että melkein itkin. pää ei kääntynyt mihinkään suuntaan, tuntui että en saanut kunnolla henkeä ja muutama duunikaverikin ihmetteli, kun oli ihan valkoinen.

Eihän siinä auttanut kuin pirauttaa työterveyslääkäriltä aika, jonka sainkin nopeasti. Diagnoosit: kaksi fasettilukkoa rintarangassa, servikobrakiaalinen oireyhtymä ja rintarangan hypomobiliteetti. Että siitä, fysioon sain lähetteen ja hirveät mömmöt, jotta toi kramppi saadaan ensin laukeamaan. Oli pakko soittaa mun pappa hakemaan multa auto pois töistä. Oisin ollut melkoinen liikenneriski, koska mun olis pitänyt mennä risteyksistä vanhalla muistilla, se pää kun ei kääntynyt mihinkään. Tyyli "ei sieltä eilenkään ketään tullut" on ehkä kotikaupungissani varsin vallitseva, mutta ei viehätä minua henkilökohtaisesti.

Nyt alkaa jo mennä paremmin, kramppi on vähän hellittänyt ja käsikin on jo suurin piirtein toimintakykyinen, jopa pää kääntyi sen verran, että pääsin omalla autolla töihin. Kipeä tää on kyllä vieläkin ja veikkaanpa, että on jonkin aikaa.
- Voisin kirjoittaa sulle sairauslomaa tästä, virkkoi lääkäri
- Et muuten voi, meillä on lauantaina pikkujoulut, siihen minä
Asiat tärkeysjärjestykseen, herranjestas!

Pitäis ehkä siirtyä sohvalta takaisin sänkyyn nukkumaan ja ehkä joku tietsikkapöytä olis myös kätevä. Läppärin käyttö sohvalla risti-istunnassa ei liene se optimaalisin työskentelyasento, veikkaan ma. Mutta älkää, ihmisen rakkaat kirjoittako joulukortteja, tämä siitä saa. Noin 150 mä niitä rustasin, töissä siis. Siitä tämä sitten lähti. Mutta nyt takaisin sorvin ääreen, työt odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...