Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

lauantai 17. maaliskuuta 2007

Idiootit!

Muistan historianmaikan joskus kertoneen, että idiootti on tarkoittanut antiikin Kreikassa henkilöä, joka oli jollain tavoin poliittisesti valveutumaton tai ei piitannut asioihin vaikuttamisesta. Siitä tämä otsikko.

Oon viimepäivinä jutellut useamman tutun kanssa tulevista vaaleista, saaden aina vastaukseksi: "Emmä ainakaan äänestä, ei mua kiinnosta, kaikki on kumminkin päin persettä." Oon oikein suivaantunut välillä ja sanonut, että turha mulle ainakaan itkemään tulla, jos joku ottaa sitten pannuun. Mun mielestä menettää oikeuden kritisoida, jos ei edes yritä vaikuttaa asioihin. Ihan kauheeta tommonen piittaamattomuus. Sitten kun mun ikäpolvi on se vanhin, niin eletäänkö me ihan pellossa, jossain anarkistivaltiossa, jossa ketään ei vaan kiinnosta. Ei hyvää päivää!

Isännän kanssa eilen saunanlavolla politiikkaa pohdimme, (jostain syystä tyttö ei viihtynyt porukassa, läträsi mielummin ammeessaan kera ankkansa). Aika samoilla linjoilla me totesimme olevamme, vaikka äänet menee varmaan eri puolueille. Tämä taas johtuu ns. painotuseroista, asiat olivat vähän eri tärkeysjäsrjestyksessä meillä. Riita meinasi tulla vasta, kun siirryttiin muista vaaliteemoista ydinvoimaan. Siellä istuivat yö ja päivä lauteilla otsat vastakkain, sarvet vaan taisi päästä puuttua. Politiikka on siis aina, myös kotona ja tuttujen kesken vaarallinen ja tulenarka puheenaihe. Se ei silti musta tarkoita, ettei siitä pitäisi puhua.

Kostoksi raahasin isännän tänään Anttilan keskusvaraston tyhjennykseen. HAHHAA! Siitäs sai kun oli eri mieltä mun kanssa! (Eikö tämä juuri olekin se rakentavan keskustelun perusajatus.) :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...