Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

tiistai 21. marraskuuta 2006

My precious!

Väsymys, jatkuva seuralaiseni, se ei häivy mihinkään. Ihan koko ajan väsyttää, aamulla herätessä, päivällä töissä ja illalla kotona. Nukahtaminenkin onnistuu, yhden kerran yössä, mutta kun herään keskellä yötä, en saa enää unta. Silloinkin oon niin väsynyt, että silmät painuu kiinni väkisin, mutta mieli pysyy hereillä. En oo ottanut unihiekkaa moneen päivään, Ataraxiakin oon välttänyt, siitä huolimatta oon kuin löysä räkä. Verikoekontrollissakaan ei löytynyt mitään, mikä selittäisi asian. Hemppa oli mulle hyvä, (yleisellä tasolla alakanttiin), crp normaali, kilpparit ok, munuaisvaurioonkaan viittavaa ei näkynyt (kauhistuin: olisiko sitten saattanut näkyä?). Leukkarit ja maksa-arvot olivatten vähän koholla, ensimmäinen selitty kortisonilla, toinen enomiehen mukaan sillä, että oon vaan syntynyt niin juoppoon sukuun. :P

Uusi koti alkaa olla kalusteita vajaa valmis, (ellei lasketa ensi kesän piha-, terassi- ja autokatoshommia). Ahdistaa lähestyvä muutto. Oon muutanut monta kertaa ja joka kerta se tuntuu raskaammalta. Meillä on liikaa romua! Inhottaa pakata, kantaa ja varsinkin purkaa. Vihaan sitä, ettei tavarat ole paikoillaan sormia napsauttamalla ja koti oitis ihanan harmoninen ja siisti rakkauden ja lämmön tyyssija. Mä odotan eniten meidän keittiötä, jossa on paljon säilytys ja tasotilaa, jossa voi kokata, pakastaa, leipoa ja säilöä. Jotenkin tämä muuttokin kääntyi siis ruokaan. Voi yääääk!

Mä olen kuin Klonkku, vaalin tätä ristiä ja rasitetta aarteenani toisaalta ymmärtäen sen aiheuttaman vahingon. Klonkku oli säälittävä ja tyhmä, mutta toisaalta sillä oli päämäärä, johon se joka askeleellaan pyrki, se oli päättänyt, se kidutti itsensä siihen pisteeseen, että tuhoutui aarteensa vuoksi. Is that me? Voi taivas, mihin mä vielä joudun, toivoisin vaan olevani terve? (Mielellään laiha terve, kiitos.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...