Joka aamu ristiriitaisuuteen saakka monipuolinen ihminen katsoo peiliin ja kysyy: "Huomenta! Kuka minä tänään olen?" Ilta on aamua viisaampi ja vain se voi näyttää, onko minäni vajonnut syviin mietintöihin rauhallisuuden maininkeihin, uponnut epätoivon syviin syövereihin vaiko noussut hurrikaanin kaltaisen vitutuksen huipulle. Oli miten oli, elämä on vaihtelevaa, elämä on ironista ja sen helmapellit ovat sarkasminkukkien koristamat. Lempiväreinä huumorinmusta, kurkkusalaatinvihreä, onnellisuudenpinkki ja mystikonvioletti. Intohimoina metsät, maanpuolustus ja tarve kasvaa, koroilla ja ilman.

tiistai 24. lokakuuta 2006

Maha ratkes ja munat lens pellolle

Aamulla tein tunnin lenkin, ai että teki hyvää. Unohdin kirjoittaa (aivan kuin ketään kiinnostaisi), miten mulle kävi eilisellä lenkillä. Mulla on todella vanha anorakki -mallinen ohut sadetakki, jossa on vetoketjulla suljettava "vatsapussi". Siellä pussissa mulla oli eilen puhelin, josta kuuntelin radioa. Eipä kestänyt takkivanhus sitten puhelimen painoa hölkytellessä, vaan otti ja repesi keskeltä mahaa poikittain auki, kyljestä kylkeen. Pakko oli silti hakea Ärrältä maitopurkki kotiin tullessa, ja totta kai siellä oli muutakin väkeä. Riittipä noilla ihmeteltävää, kun paukkasin paikalle vettä valuvana, takki halki. Juuri mitään en rillieni takaa nähnyt, vanhasta muistista kävin maitohyllyllä ja menin kassalle. Kassa täti oli vähän yrmeä, kun kastelin ohimennen eräitä lehtiä ym. eikä siitä allekirjoittamastani pankkikorttikuitistakaan jäänyt jäljelle paljon enempää kuin kasa selluloosamömmöä.

Tänään oli pakko hakea sitten kunnon ei-kuminen sadepuku. Ajattelin repäistä, ja mennä oikein urheiluliikkeeseen, kannatti. Löysin vedenpitävän puvun ja siihen ylimääräiset housut hintaan 88 euroa. Olihan siinä hintaa, mutta lähtö oli yhteensä 218 €. Nyt kelpaa hölökytellä isommalakin sateella, ilman että maha aukeaa.

Tästä taisi tulla tämmöinen dear diary -tyyppinen juttu tänään. Olen niin puhki, ettei mun päästä tule sormien kautta ulos yhtään oikeaa ajatusta. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Aiheista ja niiden vierestä

adhd ahdistus aistit ajankohtaista ajattelu ajatukset aliluonnollista alkoholi assosiaatiot autoilu awards carpe diem cfs deittailu eläimet elämyksiä En tajua energia epävarmuus eristäytyminen esipolvet fb geokätköily go with the flow harrastukset havainnointi henkisyys herkkyys hetkessä eläminen hetkiä hiljentyminen historia hymy häpeä ihmeitä ihmissuhteet ikä ilmiöt isänmaa itsetunto johdatuksia joka naisen niksikirja juniorin parhaat palat juokseminen juuret jännittäminen kaamosmasennus kaipaus kaipuu maaseudulle kehittyminen kengät kieli kiitollisuus kilpirauhanen kirjat kiusaaminen kohtaamisia kohti uutta kokkauksia kotijuttuja koulumuistoja kulttuuri kuppi nurin kuvat kysymyksiä lainatut lapsuusmuistot ldn lihakset loma lumi luonnollista luonnossa luontoemo luottamus lyriikat maalla materia matkailu meditointi menneitä metsänantimet metsässä mieliala miellyttäminen mietinpä vaan migreeni mpk muistoja mukelon kanssa musiikki musta huumori muutos mökillä naamio naisten valmiusliitto neuroosi niitä näitä note to self nukkuminen nähtävyyksiä onni opiskelu palstaviljely parisuhde parsimuksia pieniä ihmeitä pukeutuminen puut päivänpaistattelua raha rakkaus ravinto reissuja retkeilykamppeet runot ruoka sairastelu saivartelu sanat sarkasmi saunominen sinkkuelämää sisustaminen sitaatit sota suku sählinkejä säilöntä tapaturmia teini telttailu tilannekomiikka trangia tunteita tuotearviot työelämä ulkonäkö unettomuus uupumus vahvuus vanhemmuus vapaaehtoinen maanpuolustus vastuu vianmääritystä videot viljelypalsta vuodenajat vuodenkierto värit väsymys WTF yksinäisyys yliluonnollista ympäri Suomea ystäviä yöelämä äly ärsyttää
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...